Fundalingua - betrouwbaar en flexibel vertaalbureau
Fundalingua - voor een heldere boodschap in alle talen.
deutsche Version english version

Achtergrond vertaalbureau Fundalingua


De oprichtster, Karin Denzler, geeft een kijkje achter de schermen van het Haarlemse vertaalbureau.

In 1970 ben ik in het Duitstalige gedeelte van Zwitserland geboren. Daar woonde en werkte ik tot mijn 30e. Na een commerciŽle beroepsopleiding volgde ik taalstudies in Engeland en Frankrijk. In Zwitserland werkte ik o.a. bij uitgeverijen en een internationaal marketing & public relations bureau. Mijn passie voor reizen, vreemde talen en culturen bracht me in 2000 naar Madagaskar. Daar kruiste een Nederlander mijn pad, die mijn hart sneller deed kloppen. Een jaar later verhuisde ik naar Haarlem, waar ik sindsdien met veel plezier woon en werk.

Ik vind het Nederlands een prachtige taal en heb me er met veel plezier grondig in verdiept. In 2003 begon ik als vertaalster vanuit het Nederlands in mijn moedertaal Duits. Over de jaren heen deed ik veel ervaring op en ik kreeg ook steeds meer vraag naar vertralingen in andere talen.
Zo groeide er een steeds groter netwerk van collega vertalers en redacteuren uit verschillende Europese landen om me heen en was de grondsteen voor vertaalbureau Fundalingua gelegd.

De drijfveer van alle vertalers en redacteuren die voor Fundalingua werken is onze passie voor taal. We houden van taal en vinden het belangrijk, dat een tekst de lezer aanspreekt en de boodschap in elke taal duidelijk overkomt. Onze vertalers en tekstschrijvers werken uitsluitend in hun eigen moedertaal en meestal vanuit hun eigen land werken. Op deze manier hebben ze optimale toegang tot de taal en cultuur van uw doelpubliek. We denken met u mee en schrijven en vertalen vanuit het oogpunt van de anderstalige lezer, zodat uw boodschap in elke taal helder en duidelijk aankomt.

Vertaalbureau Fundalingua is een dynamisch en flexibel team met passie voor het vak van vertalen en teksten schrijven. We zijn pas blij als onze klanten dit ook zijn, en daar doen we elke dag met veel plezier ons best voor!

Graag tot gauw!

Karin Denzler

oprichtster Fundalingua
Fundalingua - Karin Denzler
Nederlandse versie english version
Fundalingua © Copyright 2020 | home | contact